Kunci Gitar Ronz Asmara - Temanggung Ninggal Rasa

Capo di fret 1
Intro F Fm Em Am
        Dm Bb G

C         Em
ademe.. howo iki..
Bb        A
tansah ngelingke 
      Dm
isih ono cerito..
Fm
aku ning kene..
   Em         A
berharap biso bebrayan..
  Dm         G
karo koe.. tekan selawase..

     C           Em
ning nyatane.. koe lungo..
    Bb       A
ninggalake roso 
            Dm
sing durung gedugo..
Fm
nganti seprene..
 Em         A         Dm
aku ora ngerti kepiye atimu..
        G
sak tenane marang aku..

Chorus
                F
 temanggung ninggal roso..
      Fm                  Em  Am
 ning ati tansah keloro-loro..
               Dm
 koe isih ning sandingku..
    G                        C   Dm
 nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

 G              F
 temanggung ninggal cerito..
  Fm                    Em  Am
 ati iki isih nyimpen roso..
            Dm
 jujur isih ngenteni..
 G                   C
 aku mung pengin koe ngerti..

Musik Gm      F
        ho.. wo wo..
            Fm       C
        ho uwo.. wo uwoo..
        Gm     F Fm C Dm
        hu.. u u..

Chorus
 G              F
 temanggung ninggal roso..
      Fm                  Em  Am
 ning ati tansah keloro-loro..
               Dm
 koe isih ning sandingku..
    G                        C   Dm
 nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

 G              F
 temanggung ninggal cerito..
  Fm                    Em  Am
 ati iki isih nyimpen roso..
            Dm
 jujur isih ngenteni..
 G                   C     Dm
 aku mung pengin koe ngerti..

 G              F
 temanggung ninggal roso..
      Fm                  Em  Am
 ning ati tansah keloro-loro..
               Dm
 koe isih ning sandingku..
    G                 C         Dm
 nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

 G              F
 temanggung ninggal cerito..
  Fm                    Em  Am
 ati iki isih nyimpen roso..
            Dm
 jujur isih ngenteni..
 G                   C     Am
 aku mung pengin koe ngerti..
            Dm
 jujur isih ngenteni..
 G                   C
 aku mung pengin koe ngerti..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.