Chord Omah Nguyu - Mugo Kowe Bahagia

Capo di fret 4
Intro F G Em Am F G C G

  C      G          Am  G
kowe.. teko mung sedelo..
   F               G        C
nanging.. nggawe loro selawase..
      Dm         G      Em          Am
tak cobo nglalekake.. nanging ora biso..
 F            G          C     G
aku ra ngerti sing tak rasakke..

   C            G         Am    G
saiki saben.. kelingan slirahmu..
       F           G           C
mung kowe sing ana ning pikiranku..
       Dm      G     Em          Am
ra ngerti opo aku.. isih neng atimu..
  F              G          C   G
dewe janji arep urip bebarengan..
        
Chorus
    F           G          Em  Am
 Gusti.. paringono ikhlas ati..
     F         G         C  C7
 yen pancen ra biso nduweni..
       F        G        C-G/B-Am-G
 wes semene wae perjuangane..
    F            G      C    G
 crito tresnaku, aku ro kowe..

Musik F G Em Am F G C C7     
        F G Em Am F G C G

   C            G         Am    G
saiki saben.. kelingan slirahmu..
       F           G           C
mung kowe sing ana ning pikiranku..
       Dm      G     Em          Am
ra ngerti opo aku.. isih neng atimu..
  F              G          C   G
dewe janji arep urip bebarengan..
        
Chorus
    F           G          Em  Am
 Gusti.. paringono ikhlas ati..
     F         G         C  C7
 yen pancen ra biso nduweni..
       F        G        C  Am
 wes semene wae perjuangane..
    F            G      C    C7
 crito tresnaku, aku ro kowe..

 F         G            Em  Am
 Gusti.. kulo sampun pasrah..
     F        G       C  C7
 yen pancen.. iki dalane..
       F    G          C-G/B-Am
 tresnane.. koyo ngene akhire..
   F           G       C
 mugo kowe bahagia selawase..
   F           G         C
 mugo kowe bahagia ro liane..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!