Kunci Gitar Ndarboy Genk - Separo Tresno

Intro Dm  C  Dm  C  G

C           Dm G       C
 yen pancen aku lan sliramu..
     Am       D      G
kudu nentokke dalane urip..
   F
omongo terus terang..
    Fm
ora perlu alesan..
     Dm              G
gawe coro medot sesambungan..

C           Dm  G    C
 wit mbiyen mulo aku kroso..
    Am         D      G
ing atimu mung separo tresno..
     F
koyo sing tak rasakke..
    Fm
ono tresno liyane..
   Dm          G         C
pancen luwih becik mengkene..

Chorus
     Dm    G     C   
 ora bakal tak getuni..
 A                Dm    Em
  opo meneh tak tangisi..
 F              C
  akeh sing liyane..
         Am     Dm
 kang nompo tekaku..
          G        C           G
 bareng siso sisa ning tresnoku..

     Dm    G     C   
 ora bakal tak getuni..
 A                Dm   Em
  opo meneh tak tangisi..
 F              C
  akeh sing liyane..
         Am     Dm
 kang nompo tekaku..
          G            C
 bareng siso sisa ning uripku..
 
Musik Dm Em F  G
                 ho oo o..
        Dm Em F G C
        oo..
        
C       Dm    G   C
 wit mbiyen mulo aku kroso..
    Am         D      G
ing atimu mung separo tresno..
     F
koyo sing tak rasakke..
    Fm
ono tresno liyane..
   Dm          G       C
pancen luwih becik mengkene..

Chorus
     Dm    G     C   
 ora bakal tak getuni..
 A                Dm    Em
  opo meneh tak tangisi..
 F              C
  akeh sing liyane..
                G
 kang nompo tekaku..
          G        C           G
 bareng siso sisa ning tresnoku..

     Dm    G     C   
 ora bakal tak getuni..
 A                Dm    Em
  opo meneh tak tangisi..
 F              C
  akeh sing liyane..
         Am     Dm
 kang nompo tekaku..
          G            C          D
 bareng siso sisa ning uripku.. huwo..
 
Overtune
     Em   A    D 
 ora bakal tak getuni..
 B                Em   F#m
  opo meneh tak tangisi..
 G              D
  akeh sing liyane..
         Bm     Em
 kang nompo tekaku..
          A            D
 bareng siso sisa ning tresnoku..

 G             D
  akeh sing liyane..
         Bm     Em
 kang nompo tekaku..
          A       G       Gm   D
 bareng siso sisa ning u..ripku..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.