Kunci Gitar Lek Dahlan - Jogo Benik (Los Dol 2)

Intro G D Em D
        C Cm D
        
G              -D Em  
ke..lingan neng endi-endi gonjengan..
Am                 D
ra duwe isin motor kentekan bensin..
G                    Em   
te..lung taun bareng delok karnaval..
Am                  D
bandemi siter gatel dirubung uler..

        Am
tak ati-ati
              G
saben dolan sore wis tak ajak bali
  Am                       G
sadaro benikmu.. wis tak jogo..

           Am
biyen mung dakon
            G
saiki senengmu dolanan balon
    Am                     D
aku sing berjuang nanging awakmu..
        G
milih garangan..

Chorus
   C                         G
 tulung yen pancen awakmu ngajak pisahan
         Am              D
 balekne duitku naliko pacaran..
        C                  G          
 gawe tuku pulsa bakso lan mie…ayam..
      Am                    D
 mbok kiro golek duit wi gampang..
 
  C                      G
 aturke ngapuroku marang wong tuomu
           Am                    D
 malam minggu boten meleh tindak mriku
        C                 G
 gowo jajan bubur ngobrolake…tandur..
   Am                      D
 mugo akur ndang dirabi syukur..
        G
 ra isi nganggur.. (hekkk.. yaa...)
 
Musik Bicara
       Em         Bm
        Gusti.. kulo..
                    C
        nyuwun kuat ati..
            D         G    Em
       nglampahi loro ning ati..
       Bm C G Am D
       
G             Em
demi kowe aku wis cuti ngarit..
Am
dolan moh ngepit
      D
clono tak gawe sempit..

           Am
biyen mung dakon
            G
saiki senengmu dolanan balon
    Am                     D
aku sing berjuang nanging awakmu..
        G
milih garangan..

Chorus
   C                         G
 tulung yen pancen awakmu ngajak pisahan
         Am              D
 balekne duitku naliko pacaran..
        C                  G          
 gawe tuku pulsa bakso lan mie ayam..
      Am                    D
 mbok kiro golek duit wi gampang..
 
  C                      G
 aturke ngapuroku marang wong tuomu
           Am                    D
 malam minggu boten meleh tindak mriku
        C                 G
 gowo jajan bubur ngobrolake tandur..
   Am                      D
 mugo akur ndang dirabi syukur..
        G       Em
 ra isi nganggur..
   Am                      D
 mugo akur ndang dirabi syukur..
              G
 ra mblending nganggur..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.