Kunci Gitar Kiki Atrika - Rasah Dipikir

Capo di fret 2
Intro C Fm C Fm
        Am D G

         Dm
isih ono wektu
            G
yen mencintaiku
              C
dan ku menyayangimu..

-A         Dm
ojo nganti lali
                   G
moment sing di lewati
              C
ati loro dadi siji..

-A        Dm
iki wis dalane
               G
pancen kudu ngene
         C
aku karo kowe..

   -A        Dm
nganyari cerito
             G
sing wis tau ono
               C
nadyan kabeh gawe cidro..

Chorus
-Gm   -C      F
 sing uwis yo wis..
 G             Em
  ora perlu di tulis
     A          Dm
 yen mung agawe nangis
        G        C
 larane ra uwis-uwis..

-Gm     -C      F
 sing mbiyen-mbiyen..
 G                 Em
  apik'e di guwang kalen
     A        Dm
 ben ati isoh leren
          G         C
 ra bakal teko neng impen..

Musik Gm F Fm C
        Gm F Fm C Gm C
        F G Em A Dm G C

          Dm
iki wis dalane
               G
pancen kudu ngene
         C
aku karo kowe..

   -A        Dm
nganyari cerito
             G
sing wis tau ono
               C
nadyan kabeh gawe cidro..

Chorus
-Gm   -C      F
 sing uwis yo wis..
 G               Em
  ora perlu di tulis
     A          Dm
 yen mung agawe nangis
        G        C
 larane ra uwis-uwis..

-Gm     -C      F
 sing mbiyen-mbiyen..
 G                 Em
  apik'e di guwang kalen
     A        Dm
 ben ati isoh leren
          G         C
 ra bakal teko neng impen..
     A        Dm
 ben ati isoh leren
          G         C
 ra bakal teko neng impen..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.