Kunci Gitar Katulistiva - Wes Tak Perjuangke

Intro C G/B A# F
        Fm
        
   C           G
mbiyen kowe janji
        Am    Em
sak jerone ati..
   F            G
mbiyen kowe tresno..
C
tanpo wong liyo..

   C        G
rembulane wengi
            Am      Em
sing tansah nyekseni..
  F
cerito asmoro..
G
jaman semono..

  C        G
nanging saiki
             Am      Em
mung nggerus ning ati..
 F           G
aku ora nyongko..
     C
mung mbok sio-sio..

    C          G
senadyan rogo iki
         Am     Em
wes ra dadi siji..
 F
aku kudu lilo..
  G
kudu tak ikhlasno..

Chorus
         C     G/B
 wes tak re..wangi
    Am        G
 kerjo awan wengi
       F   Em
 golek rejeki..
    Dm         G
 kanti ikhlas ati..
 
       C      G/B
 kok kowe.. tego..
    Am           G
 mlaku ro wong liyo
        F        Em
 ninggalno aku lungo
   Dm     G        C
 gawe aku keloro-loro..
 
Musik C G/B Am G
        F Em Dm G
        
   C           G
mbiyen kowe janji
        Am    Em
sak jerone ati..
   F            G
mbiyen kowe tresno..
C
tanpo wong liyo..

   C        G
rembulane wengi
            Am     Em
sing tansah nyekseni..
  F
cerito asmoro..
G
jaman semono..

  C        G
nanging saiki
             Am      Em
mung nggerus ning ati..
 F           G
aku ora nyongko..
     C
mung mbok sio-sio..

    C          G
senadyan rogo iki
         Am     Em
wes ra dadi siji..
 F
aku kudu lilo..
  G
kudu tak ikhlasno..

Chorus
         C     G/B
 wes tak re..wangi
    Am        G
 kerjo awan wengi
       F   Em
 golek rejeki..
    Dm         G
 kanti ikhlas ati..
 
       C      G/B
 kok kowe.. tego..
    Am           G
 mlaku ro wong liyo
        F        Em
 ninggalno aku lungo
   Dm     G        C
 gawe aku keloro-loro..
 
       Am    Em
yo wes minggato
  F           C
lungo tanpo duso
      Am    Em
cukup tekan semene
  F
kowe..
        G               C
sing mbiyen tak perjuangke..
  F
kowe..
        G                C
sing mbiyen tak perjuangke..

Outro C G/B Am G
        C
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.