Chord Katulistiva - Wes Tak Perjuangke

Intro C G/B A# F
        Fm
        
   C           G
mbiyen kowe janji
        Am    Em
sak jerone ati..
   F            G
mbiyen kowe tresno..
C
tanpo wong liyo..

   C        G
rembulane wengi
            Am      Em
sing tansah nyekseni..
  F
cerito asmoro..
G
jaman semono..

  C        G
nanging saiki
             Am      Em
mung nggerus ning ati..
 F           G
aku ora nyongko..
     C
mung mbok sio-sio..

    C          G
senadyan rogo iki
         Am     Em
wes ra dadi siji..
 F
aku kudu lilo..
  G
kudu tak ikhlasno..

Chorus
         C     G/B
 wes tak re..wangi
    Am        G
 kerjo awan wengi
       F   Em
 golek rejeki..
    Dm         G
 kanti ikhlas ati..
 
       C      G/B
 kok kowe.. tego..
    Am           G
 mlaku ro wong liyo
        F        Em
 ninggalno aku lungo
   Dm     G        C
 gawe aku keloro-loro..
 
Musik C G/B Am G
        F Em Dm G
        
   C           G
mbiyen kowe janji
        Am    Em
sak jerone ati..
   F            G
mbiyen kowe tresno..
C
tanpo wong liyo..

   C        G
rembulane wengi
            Am     Em
sing tansah nyekseni..
  F
cerito asmoro..
G
jaman semono..

  C        G
nanging saiki
             Am      Em
mung nggerus ning ati..
 F           G
aku ora nyongko..
     C
mung mbok sio-sio..

    C          G
senadyan rogo iki
         Am     Em
wes ra dadi siji..
 F
aku kudu lilo..
  G
kudu tak ikhlasno..

Chorus
         C     G/B
 wes tak re..wangi
    Am        G
 kerjo awan wengi
       F   Em
 golek rejeki..
    Dm         G
 kanti ikhlas ati..
 
       C      G/B
 kok kowe.. tego..
    Am           G
 mlaku ro wong liyo
        F        Em
 ninggalno aku lungo
   Dm     G        C
 gawe aku keloro-loro..
 
       Am    Em
yo wes minggato
  F           C
lungo tanpo duso
      Am    Em
cukup tekan semene
  F
kowe..
        G               C
sing mbiyen tak perjuangke..
  F
kowe..
        G                C
sing mbiyen tak perjuangke..

Outro C G/B Am G
        C
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!