Kunci Gitar Jogjakustik15 - Nggendak

Capo di fret 2
Intro C  C
        F  C  G  C  G

        C               G
tiwas sayang.. ora sembarangan..
          G              C   C7
kadung cinta.. cinta tenanan..
     F                C
ora ono.. niat nggo dolanan..
        G                C      G
jebul koe.. malah sing konangan..

        C               G
pamit dolan.. tapi ro lanangan..
     G                  C   C7
ngakune sih.. mung kekancan..
          F                 C
lha kok petukan.. neng prapatan..
           G              C     C7
bangjo nggodean.. mesra-mesraan..

Chorus
          F              C
 wes berjuang.. nggo tenanan..
        G                    C   C7
 tego tenan.. kowe dadi gendakan..
        F             Em      Am
 mugo dadi.. piwulang uripku iki..
   Dm             G          C
 sesuk-sesuk ra bakal tak baleni..

Musik F G C A
        Dm G C G

        C               G
tiwas sayang.. ora sembarangan..
          G              C   C7
kadung cinta.. cinta tenanan..
     F                C
ora ono.. niat nggo dolanan..
        G                C      G
jebul koe.. malah sing konangan..

        C               G
pamit dolan.. tapi ro lanangan..
     G                  C   C7
ngakune sih.. mung kekancan..
          F                 C
lha kok petukan.. neng prapatan..
           G              C     C7
bangjo nggodean.. mesra-mesraan..

Chorus
          F              C
 wes berjuang.. nggo tenanan..
        G                    C   C7
 tego tenan.. kowe dadi gendakan..
        F             Em      Am
 mugo dadi.. piwulang uripku iki..
   Dm             G          C   C7
 sesuk-sesuk ra bakal tak baleni..

          F              C
 wes berjuang.. nggo tenanan..
        G                    C   C7
 tego tenan.. kowe dadi gendakan..
        F             Em      Am
 mugo dadi.. piwulang uripku iki..
   Dm             G           C
 sesuk-sesuk ra bakal tak baleni..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.