Chord Ilux ID - Pamit Kerjo Kunci Gitar Dasar

Intro C  Dm  G  C
        Dm G C Am
        Dm  G..
        
C                    Dm
dek.. aku njalok sepuro..
          G            C
ninggal kowe.. ora kondo kondo..
   Dm         G
ikhlasno lungoku..
      C         Am
hapus banyu motomu..
  Dm                   G
dungakno lakonku ono kene..

Chorus
       C          G
 aku pamit kerjo ora ono
   Am           Em
 niat ninggal lungo
       F           C
 tapi iki kabeh mergo
        Dm      G
 kahananku ora ono
           C          G
 bakal tak buktikne setiaku
   Am            Em
 tulus lan tak jogo
            F         C
 sing tak jalok kowe ora usah
   Dm         G
 mikir neko neko

    F        G         C
sabaro.. aku bakalan muleh..
       F        G              C
gowo sangu.. di nggo ngerabi kowe..

Int. F G Em Am
       Dm  G  C..
       F G Em Am
       Dm  G  C..

C                    Dm
dek.. aku njalok sepuro..
          G            C
ninggal kowe.. ora kondo kondo..
   Dm         G
ikhlasno lungoku..
      C         Am
hapus banyu motomu..
  Dm                   G
dungakno lakonku ono kene..

Chorus
       C          G
 aku pamit kerjo ora ono
   Am           Em
 niat ninggal lungo
       F           C
 tapi iki kabeh mergo
        Dm      G
 kahananku ora ono
           C          G
 bakal tak buktikne setiaku
   Am            Em
 tulus lan tak jogo
            F         C
 sing tak jalok kowe ora usah
   Dm         G
 mikir neko neko
 
     F        G         C
 sabaro.. aku bakalan muleh..
        F        G              C
 gowo sangu.. di nggo ngerabi kowe..

      C          G
aku pamit kerjo ora ono
  Am           Em
niat ninggal lungo
      F           C
tapi iki kabeh mergo
       Dm      G
kahananku ora ono
          C          G
bakal tak buktikne setiaku
  Am            Em
tulus lan tak jogo
           F         C
sing tak jalok kowe ora usah
  Dm         G
mikir neko neko

    F        G         C
sabaro.. aku bakalan muleh..
       F        G              C
gowo sangu.. di nggo ngerabi kowe..

Outro F G Em Am
        Dm G C..
Title: Ilux ID - Pamit Kerjo Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved