Kunci Gitar HJR Official X May Ratri - Berdasarkan Jarene

Capo di fret 2
Intro F G Em Am
        D G

C       F         C
ngopo kerep ono masalah..
C      F           G
opo mergo aku sing salah..
C       F            C
sitik sitik tok gawe ribut..
C       F         G
marai suwe suwe semaput..

Int. F G C

C         F              C
hubungan iki wes suwe le njalani..
C           F          G
tresnaku ro kowe tulus ning ati..
C         F           C
aku yo percoyo marang sliramu..
C            F            G
tresnamu rak bakal luntur nggo aku..

F           G           C      Am
karepaku yo mung siji panyuwunku..
    F            G
ojo gampang terpengaruh
        C
omongan sing mlebu..

F        G
gawe awakmu selalu
  C             Am
mikir elek ning aku..
F             G       C   C7
sayang tulong ojo begitu..

Reff
       F           G       Em
 nek kowe ngerti kabeh kahananku
         Am           Dm
 mung berdasarkan jarene
     G            C
 ojo gampang percoyo..

 F            G
 mas.. aku ra bermaksud
   Em        Am
 menyakiti hatimu
     Dm                      G
 aku mung wedi kelangan sliramu..

        F        G
 yo wis ayo diperbaiki
   Em          Am
 hubungane ben podo wingi
 Dm       G          C
 aku ro kowe tetep dadi siji..

    F        G
 saklawase tekane pati
  Em          Am
 ora ono sing iso ngganti
 Dm                 G            C
 sing tenan ojo nganti ingkar janji..

Musik F G Em Am
        D G
        F G Em Am
        D G

F           G           C      Am
karepaku yo mung siji panyuwunku..
    F            G
ojo gampang terpengaruh
        C
omongan sing mlebu..

F        G
gawe awakmu selalu
  C             Am
mikir elek ning aku..
F             G     C
sayang tulong ojo begitu..

Reff
       F           G       Em
 nek kowe ngerti kabeh kahananku
         Am         Dm
 mung berdasarkan jarene
     G            C
 ojo gampang percoyo..

 F            G
 mas.. aku ra bermaksud
   Em        Am
 menyakiti hatimu
     Dm                      G
 aku mung wedi kelangan sliramu..

        F        G
 yo wis ayo diperbaiki
   Em          Am
 hubungane ben podo wingi
 Dm       G          C
 aku ro kowe tetep dadi siji..

    F        G
 saklawase tekane pati
  Em          Am
 ora ono sing iso ngganti
 Dm                 G         C  G Am G
 sing tenan ojo nganti ingkar janji..
 F                 G          C
 sing tenan ojo nganti ingkar janji..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.