Kunci Gitar Hery Receh Feat. Adi Purwan - Tak Tresnani

Capo di fret 4
Intro C  Em  Am G F  Fm

C                     Am
 Kowe biyen kabeh wes ngerteni..
F                    G
 loro ati sing tak rasakne..
F            -Em     Dm
 esuk gundah sore bubrah
                  G
mangan turu ora penak
                          C  Dm G
di tinggal sing tak tresnani..

C                      Am
 Nganti seprene kowe tetep ono..
F                    G
 ngancani saben wektuku..
F          -Em    Dm
 loro iki biyen jeru
                G
koyo koyo ora mari
                  C   G
kowe sing iso nambani..

Chorus
  C                   Em
   Ora bakal tak lalekne..
  F                  C
   kabeh tuluse perhatianmu..
  Am                     F
   kowe konco paling ngerti
                     G
  kabeh perihe ning ati
                C
  saiki wes iso mari..

  C                  Em
   Ora bakal tak sia siane..
  F                   C
   ikhlase pengorbananmu..
  Am                 F
   kowe ngerti sak kabehe
                G
  uripku opo anane
                      C
  kowe pantes tak tresnani..

Musik F  Em Am F  Fm G

C                     Am
 Nganti seprene kowe tetep ono..
F                    G
 ngancani saben wektuku..
F                 Dm
 loro iki biyen jeru
                G
koyo koyo ora mari

                  C
kowe sing iso nambani..
  Dm
Kowe kabeh ngerti..
  F
kowe kabeh lilo..
  Dm               F      G
gelem ngancani aku opo anane..

Chorus
  C                   Em
   Ora bakal tak lalekne..
  F                  C
   kabeh tuluse perhatianmu..
  Am                     F
   kowe konco paling ngerti
                     G
  kabeh perihe ning ati
                C
  saiki wes iso mari..

  C                  Em
   Ora bakal tak sia siane..
  F                   C
   ikhlase pengorbananmu..
  Am                 F
   kowe ngerti sak kabehe
                G
  uripku opo anane

                      C
  kowe pantes tak tresnani..
  Am                 F
   Kowe ngerti sak kabehe
              G
  uripku opo anane
                      C..
  kowe pantes tak tresnani..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.