Kunci Gitar Happy Asmara - Tak Ikhlasno

Capo di fret 5
Intro C G Am Em
        F C Dm G
        
C        G      
Sepine wengi iki
Am       Em
Ngeridu ati
F             C      Dm
Seng tansah kelingan sliramu
  G          C
Kowe ninggal aku..

C       G
Ademe howo iki
    Am           Em
Nggowo loro sing kang nyoto
   F            C
Mergo nyawang kowe
   Dm   G      C   F G C
Gandeng karo liyane..

       Am          Em
Yen pancen iki wis garise
 F               C
Aku ikhlas lahir batine
  Am           Em
Kabeh kudu tak lalekne
    F              G
Masio.. abot sanggane..

Reff
        C        G       Am
   Ra sepirone loro ati iki
          Em            F
   Amergo di tinggal pergi
          C       Dm
   Tapi loro ati iki
          G        C
   Amergo di khianati..
   
              G        Am
   Yen pancen uwis garise
           Em            F
   Kowe gandeng karo dek'e
             C           Dm
   Mung dungoku mugo langgeng
   G       C
   Sak lawase..

Musik C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em 
        F C Dm G C
        
C       G
Ademe howo iki
    Am           Em
Nggowo loro sing kang nyoto
   F            C
Mergo nyawang kowe
   Dm   G      C   F G C
Gandeng karo liyane..

       Am          Em
Yen pancen iki wis garise
 F               C
Aku ikhlas lahir batine
  Am           Em
Kabeh kudu tak lalekne
    F              G
Masio.. abot sanggane..

Reff
        C        G       Am
   Ra sepirone loro ati iki
          Em            F
   Amergo di tinggal pergi
          C       Dm
   Tapi loro ati iki
          G        C
   Amergo di khianati..
   
              G        Am
   Yen pancen uwis garise
           Em            F
   Kowe gandeng karo dek'e
             C           Dm
   Mung dungoku mugo langgeng
   G       C
   Sak lawase..
   
        C        G       Am
   Ra sepirone loro ati iki
          Em            F
   Amergo di tinggal pergi
          C       Dm
   Tapi loro ati iki
          G        C
   Amergo di khianati..
   
              G        Am
   Yen pancen uwis garise
           Em            F
   Kowe gandeng karo dek'e
             C           Dm
   Mung dungoku mugo langgeng
   G       C
   Sak lawase..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.