Chord Esa Risty - Aku Mundur Kunci Gitar Dasar

Intro F G Em  
        A Dm G C
        
   -G          Am  Am-Bm-C
tak sawang fotomu..
C7        F                  G      
mripat atiku malah ora iso turu..
-F       Em                   Am
kelingan jaman dewe iseh gandengan..
        Dm
kroso teko maneh..
         G                    C
udan tresno ning ati nggowo tangisan..

  -G             Am  Am-Bm-C
mbiyen tak ikhlaske..
C7        F                    G
senadyan aku ora bener-bener lilo..
        Em                    Am
mergane atiku pancen iseh tresno..
        Dm
ora tak critak'e..
         G                    C    C7
ngecul kowe dadi kliruku sing gede..

Chorus
        F
 aku mundur..
   G                         C   C7
 rakuat ning ngimpimu sing duwur..
            F
 wis tak pekso..
 
    G                       Em
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 A                     Dm
 aku ngroso ora iso nyenengake
     G
 aku gur nduwe
     F         G            C    G
 tresno sing jujur marang sliramu..
 
Musik Am G C
        F G C G
       
                 Am  C
mbiyen tak ikhlaske..
C7        F                    G
senadyan aku ora bener-bener lilo..
        Em                    Am
mergane atiku pancen iseh tresno..
        Dm
ora tak critake..
         G                    C    C7
ngecul kowe dadi kliruku sing gede..

Chorus
        F
 aku mundur..
    G                       C   C7
 ra kuat ning impimu sing duwur..
            F
 wis tak pekso..
    G                       Em
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 A                     Dm
 aku ngroso ora iso nyenengake
     G
 aku gur nduwe 
     F         G            C    C7
 tresno sing jujur marang sliramu..
 
        F
 aku mundur..
    G                       C   C7
 ra kuat ning impimu sing duwur..
            F
 wis tak pekso..
    G                       Em
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 A                     Dm
 aku ngroso ora iso nyenengake
     G
 aku gur nduwe 
     F             G           C
 tresno sing jujur marang sliramu..
     F             G         C
 tresno sing jujur marang sliramu..
Title: Esa Risty - Aku Mundur Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved