Kunci Gitar Esa Risty - Aku Mundur

Intro F G Em  
        A Dm G C
        
   -G          Am  Am-Bm-C
tak sawang fotomu..
C7        F                  G      
mripat atiku malah ora iso turu..
-F       Em                   Am
kelingan jaman dewe iseh gandengan..
        Dm
kroso teko maneh..
         G                    C
udan tresno ning ati nggowo tangisan..

  -G             Am  Am-Bm-C
mbiyen tak ikhlaske..
C7        F                    G
senadyan aku ora bener-bener lilo..
        Em                    Am
mergane atiku pancen iseh tresno..
        Dm
ora tak critak'e..
         G                    C    C7
ngecul kowe dadi kliruku sing gede..

Chorus
        F
 aku mundur..
   G                         C   C7
 rakuat ning ngimpimu sing duwur..
            F
 wis tak pekso..
 
    G                       Em
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 A                     Dm
 aku ngroso ora iso nyenengake
     G
 aku gur nduwe
     F         G            C    G
 tresno sing jujur marang sliramu..
 
Musik Am G C
        F G C G
       
                 Am  C
mbiyen tak ikhlaske..
C7        F                    G
senadyan aku ora bener-bener lilo..
        Em                    Am
mergane atiku pancen iseh tresno..
        Dm
ora tak critake..
         G                    C    C7
ngecul kowe dadi kliruku sing gede..

Chorus
        F
 aku mundur..
    G                       C   C7
 ra kuat ning impimu sing duwur..
            F
 wis tak pekso..
    G                       Em
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 A                     Dm
 aku ngroso ora iso nyenengake
     G
 aku gur nduwe 
     F         G            C    C7
 tresno sing jujur marang sliramu..
 
        F
 aku mundur..
    G                       C   C7
 ra kuat ning impimu sing duwur..
            F
 wis tak pekso..
    G                       Em
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 A                     Dm
 aku ngroso ora iso nyenengake
     G
 aku gur nduwe 
     F             G           C
 tresno sing jujur marang sliramu..
     F             G         C
 tresno sing jujur marang sliramu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.