Chord Dara Ayu - Wes Wayahe Kunci Gitar

Capo di fret 2
Intro C  F  G  C G

C              F
 seprene.. aku njogo tresnomu..
G                  C            -G/B
 jebul kowe.. tego ninggalke aku..
Am                 Dm
 kowe lungo karo kae pilihanmu..
G                     C
 saiki mung loro ning njero atiku..

C                   F
 ora nyongko.. kowe nglarani aku..
G                      C
 opo wes ra eling karo janji-janjimu..
Am              Dm
 aku kudu kuat ati..
G                C  -G C
 nglakoni uripku iki..

Chorus
         F        G           Em  Am
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Dm       G          C
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             F          G         Em  Am
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Dm        G        C
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

Musik F  G  Em  Am
        Dm  G  C  G

C                 F
 wes cukup.. kowe nglarani aku..
G                    C
 saiki mung tak nggo noto atiku..
Am                    Dm
 kowe tetep tak dongakke..
G               C
 mugo bahagia selawaase..

Chorus
         F        G           Em  Am
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Dm       G          C
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             F          G         Em  Am
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Dm        G        C
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

         F        G           Em  Am
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Dm       G          C
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             F          G         Em  Am
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Dm        G        C
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..
Artist : Dara Ayu
Song Title : Wes Wayahe
Songwriter : Awecha
Arr : Idris Vanes
Title: Dara Ayu - Wes Wayahe Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved