Kunci Gitar Della Monica - Ojo Dadi Pecundang

Capo di fret 5
Intro Am F C E
        Am F C E

Am                  F
 ojo tau dadi pecundang..
                             C
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                E
iseh akeh konco sing ning mburimu..

Am                       F
 dadi wong ojo goblok mencinta..
                    C
putus cinta ora masalah..
      E
kowe ojo lemah..

Reff
           Am
 mending balik kakan wae
                       F
 rene kumpul bareng konco-koncone..
                        C
 timbang kowe mikir dek'e..
              E
 malah soyo mumet ndase..

       Am
 dilarani bola bali..
                   F
 nanging opo kuwe iseh bertahan..
                      C
 pancen kowe goblok tenan..
                   E             Am 
 mending golek tresno sing liya..an..

Musik Am F C E

Am                  F
 ojo tau dadi pecundang..
                             C
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                E
iseh akeh konco sing ning mburimu..

Am                       F
 dadi wong ojo goblok mencinta..
                    C
putus cinta ora masalah..
      E
kowe ojo lemah..

Reff
        Am
 yen perjuanganmu wis ra digagas
       F
 tresnomu nggo dek'e ora terbalas
         C
 mending tinggalno..
               E
 ojo goblok mergo tresno..

         Am
 percumo wae mbok pertahanke..
                 F
 mergo dek'e wis gandeng karo tresno liyane
            C
 konco mung iso ngabani..
              E
 nek kowe panggah ngeyel..
            Am
 yo wis modaro..

Outro Am F C E
        Am F C E
        Am
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.