Kunci Gitar Arya Galih - Nomerku Ora Ganti

"Intro" Em Am D G
          Cm G Em
          A D

  G              Bm
lara atiku mbok gawe lara
C        D
 lambeku mesem
          G
nanging lara seng tak pendem
Am      D           G   D/F# Em
 ra ono seng ngerti aku lara ati 
     Am         D          G
lara ati.. seng angel ditambani..

"Intro" Am D G D/F# Em
          A  D

"Chorus"
     Em
susahmu karo aku 
      Am
senengmu karo wong liyo
          D
njur perjuanganku..
             G  B
mbok anggep opo..

      Em
yen susah kowe teko..
      Am
yen seneng kowe lungo
       D             G
maturnuwun.. gawe atiku lara..

      C        D
yen kowe lara ati..
        G           Em
nganti eluhmu netes neng pipi
   Am         D         G
elingo.. nomerku ora ganti..

"Int." D# A# D# A#
         A# Cm Dm Cm Dm D# D

  G              Bm
lara atiku mbok gawe lara
C        D
 lambeku mesem
          G
nanging lara seng tak pendem
Am      D           G   D/F# Em
 ra ono seng ngerti aku lara ati 
     Am         D          G    Cm D
lara ati.. seng angel ditambani..

"Chorus"     
     Em
susahmu karo aku 
         Am
senengmu karo wong liyo
          D
njur perjuanganku..
             G  B
mbok anggep opo..

      Em
yen susah kowe teko..
      Am
yen seneng kowe lungo
       D                G
maturnuwun.. gawe atiku lara..

      C        D
yen kowe lara ati..
        G           Em
nganti eluhmu netes neng pipi
   Am         D         G
elingo.. nomerku ora ganti..
   Am   D
elingo...
   C        D        G
elingo nomerku.. ora ganti..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.