Chord Bamz'Z - Tangise Ati Kunci Gitar

Intro F G Em Am
        F G C G
        
  C               G
netes.. eluh.. mripat.. iki..
    Am            Em
mbrebes.. mili.. ono.. pipi..
       F        C
tresno siji-sijine..
  Dm         G    F G
tegone ninggalake..

C                  G
pancen.. loro.. njero.. dodo..
Am                  Em
nyesek.. ra lungo-lungo..
    F              C
ati wes kadung tresno..
  Dm          G       C
akhire.. mung tok sio-sio..

    Am            Em
tresno tak songgo dewe..
           F       C -G/B
kowe milih karo liane..
  Am           Em
remuk.. atiku iki..
      F
batin nangis..
    G          C
rosone koyo di iris..

Chorus
   C
 loro ati iki 
           F
 kowe sing ninggali
    G
 tanpo roso welas..
      C
 gawe tangise ati..
 Am
 tresno tulus iki
 
             Dm
 tok tinggal ra tok ajeni..
  G
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            C
 sing wingi-wingi..
 
Int. F G Em Am -G
       F G C
     
    Am            Em
tresno tak songgo dewe..
           F       C -G/B
kowe milih karo liane..
  Am           Em
remuk.. atiku iki..
      F
batin nangis..
    G          C
rosone koyo di iris..

Chorus
   C
 loro ati iki 
           F
 kowe sing ninggali
    G
 tanpo roso welas..
      C
 gawe tangise ati..
 Am
 tresno tulus iki
             Dm
 tok tinggal ra tok ajeni..
  G
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            C
 sing wingi-wingi..
 
   C
 loro ati iki 
           F
 kowe sing ninggali
    G
 tanpo roso welas..
      C
 gawe tangise ati..
 Am
 tresno tulus iki
             Dm
 tok tinggal ra tok ajeni..
  G
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            C
 sing wingi-wingi..
  G
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            F     G C
 sing wingi-wingi..
Title: Bamz'Z - Tangise Ati Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved