Kunci Gitar Anggun Pramudita - Kowe Ngilang

Intro G B Em E
        Am Cm D

G                 G7
roh.. siji angenanku..
            C
biso urip bareng selawase
        D
susah seneng karo kowe..

 G                    G7
ojo.. kowe nganti dolanan..
              C
terus kowe ngilang..
                  D
mergo saiki sayangku temenan..

     Bm          Em
mugo terus langgengo..
           Bm          Em
janji kowe bakal tak jogo..
       C
sabendinane dongaku..
           D
kowe bakal dadi jodoku..

Reff
            G         B       Em  E
 yo mung sliramu gawe atiku tenang..
        Am          C
 esem guyumu sing gawe..
         D
 saben bengiku kelingan

         G         B          Em  E
 janjiku bakal bahagiakne dirimu..
   C
 kowe sing tak kanti..
        D                 G
 tulung imbangi perasaan iki..

Musik G B Em E
        Am Cm D

 G                    G7
ojo.. kowe nganti dolanan..
              C
terus kowe ngilang..
                  D
mergo saiki sayangku temenan..
     Bm          Em
mugo terus langgengo..
           Bm          Em
janji kowe bakal tak jogo..
       C
sabendinone dongaku..
           D
kowe bakal dadi jodoku..

Reff
            G         B       Em  E
 yo mung sliramu gawe atiku tenang..
        Am          C
 esem guyumu sing gawe..
         D
 saben bengiku kelingan

         G         B          Em  E
 janjiku bakal bahagiakne dirimu..
   C
 kowe sing tak kanti..
        D                 G
 tulung imbangi perasaan iki..

            G         B       Em  E
 yo mung sliramu gawe atiku tenang..
        Am          C
 esem guyumu sing gawe..
         D
 saben bengiku kelingan

         G         B          Em  E
 janjiku bakal bahagiakne dirimu..
   C
 kowe sing tak kanti..
        D                 G
 tulung imbangi perasaan iki..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.